Over ons

Een bedrijf gebouwd op een stevige fundering van kennis, ervaring en enthousiasme.

Zwarte kaan van Matthysen op een werf.
Matthysen website asset

Leer ons kennen!

Matthysen is een jong en ambitieus familiebedrijf dat in 2013 werd opgestart door drie broers in Brecht. De afgelopen jaren groeide onze onderneming, ons aanbod aan diensten en ons bangelijk team.

We zijn gespecialiseerd in afbraakwerken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Daarnaast bieden we ook grond- en rioleringswerken, boor- en zaagwerken en betonwerken aan.

Met ons ervaren team van enthousiaste medewerkers hebben we in de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd. Onze moderne apparatuur en materialen stellen ons in staat om efficiënt en nauwkeurig te werken. We streven er elke keer opnieuw naar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of nieuwsgierig naar onze prijzen? Contacteer ons vandaag nog of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De dire oprichters van Matthysen.

"Gaat niet bestaat niet"

Onze waarden, onze drijfveer.

Matthysen website asset

Ambitie

We kennen geen grenzen en gaan nieuwe kansen en uitdagingen niet uit de weg. Alles kan en geen idee is te zot voor ons team van experten. Want gaat niet bestaat bij ons niet!

Matthysen website asset

Flexibiliteit

De bouwsector is constant in beweging. We vinden het belangrijk om als onderneming op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en passen ons daarom steeds aan.

Matthysen website asset

Kwaliteit

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Bij ons geen standaardproducten, maar oplossingen op maat van uw behoeften.

Deel uitmaken van onsteam?

Ga naar onze vacaturepagina om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
M Tanks - Keysers Noël - Website asset